Saturday, March 18, 2017

, , , , , , ,

MAHARAJA LAWAK MEGA 2017 minggu ke 5 pengakhiran untuk Daniel

MAHARAJA LAWAK MEGA 2017 pada minggu ke 5 ini menyaksikan Daniel juara Lawak Solo terpaksa meninggalkan pentas MLM. Ternyata persaingan semakin sengit dari minggu ke minggu dan semua peserta terpaksa meningkatkan lagi mutu persembahan dan lawak mereka. 


Sebelum bermulanya pusingan persaingan di pentas utama terlebih dahulu di meja Angah Raja Lawak seperti biasa Chef Wan dan kali ini bersama Ahmad Idham memberikan komen komen dan pandangan mereka.


Pengacara stailo sentiasa siapa lagi kalau bukan Dato AC Mizal. Setiap minggu bekerja keras memanaskan pentas MLM ini dengan gaya nya yang tersendiri.


Juri setiap minggu yang mengomen pandangan dan kritikan mengikut kesesuaian suasana dan tema persembahan. Dato Rosyam Nor, Luna Maya, Najib Ali dan Neelofa.
kini bermulalah segalanyanya, siapakah diantara mereka yang bakal mendapat HA tertinggi dan siapakah yang terendah dan siapakah yang menjadi pilihan para juri profesional.Man Of The Match
Tauke @ NICE

3 kumpulan / peserta yang mendapat undian terendah ialah Daniel , NICE dan Dzawin. Namun nasib tidak menyebelahi Daniel yang terpaksa meninggalkan Pentas MLM pada minggu ke 5 ini.


0 comments:

Post a Comment

Top Ad 728x90