Thursday, February 2, 2017

, ,

Danial Lawak Solo Kini Penyampai ERAfm 2017

Danial Lawak Solo Kini Penyampai ERAfm 2017


Bermula hari ini, juara sebuah program realiti komedi, Lawak Solo iaitu Danial, secara rasminya memulakan pekhidmatannya sebagai penyampai radio ERA fm dan mengendalikan segmen #ERASolo setiap Isnin hingga Jumaat bermula jam 10.00 pagi hingga 1.00 tengahari. Danial Lawak Solo kini Penyampai ERAfm 2017

Program realiti komedi Lawak Solo yang pernah disertai Danial merupakan sebuah program yang ingin mencari pelapis bagi memeriahkan lagi dunia komedi solo atau pun stand-up comedy yang sememangnya mendapat perhatian para peminat komedi di Malaysia.Danial Lawak Solo Kini Penyampai ERAfm 2017
Danial, berasal dari Bayan Baru Pulau Pinang berumur 24 tahunmempunyai minat yang mendalam bidang seni. Beliau pernah menyertai beberapa ujibakat program- program realiti yang dikendalikan oleh Astro. Bukan itu sahaja, beliau juga merupakan seorang pengarah muzik video.

Pastinya ramai yang tidak sabar menantikan celoteh Danial mengendalikan segmen baharunya di ERA fm! Dengarkan setiap Isnin hingga Jumaat, 10 pagi hingga 1 tengahari bersama Danial di segmen #ERASolo. 

Ikuti segala cerita-cerita menarik mengenai penyampai ERA fm, kandungan terkini ERA fm dan macam macam lagi di laman sosial ERA fm (Facebook, Instagram dan Twitter). 

Anda juga boleh layari www.era.fm untuk kandungan terkini yang disajikan oleh ERA fm. 

0 comments:

Post a Comment

Top Ad 728x90